Leuke beauceron - Des Bergers Aventureux
Jiroux des Bergers Aventureux

V: Vulquin du Troupeau de la Rosiere X M: Huette du Fond des Camps
Geboortedatum: 30-06-2014

HDA
SHH
GGB
GG1
TOP-test
UV-2018
CSAU (excellent)
Brevet Obeissance (excellent)

Jiroux is bij mij geboren op 30 juni 2014 en is uit het tweede nest van Huette. Vader is Vulcain, een reu die tot op hoge leeftijd zijn eigenaar, Alain Clement melkveehouder op de frans/zwitserse grens, assisteerde bij het werk op de boerderij.
Als pup was ze de drukste en meest inventieve en familie en vrienden moesten om haar het hardste lachen. Vanwege haar oranje bandje heette ze ‘Maxima’ en alhoewel ik me realiseerde dat ik met de keus voor ‘Maxima’ een boel hond zou krijgen, was het eigenlijk onmogelijk om haar niet te houden.
 
Jiroux is de meest hartstochtelijke beauceron die ik ooit tegenkwam. Haar bijnaam is Jiroutje wervelwindje en een dag met Jiroux is nooit saai. Jiroux is open en een dubbele agenda is haar vreemd. Ze is energiek maar kan ook uren liggen slapen. Ze is heel lichamelijk en ligt graag dicht tegen mensen of haar moeder Huette aan. Jiroux leeft haar leven heel intens en kan oneindig genieten. Ze is aanwezig maar doet altijd ongelofelijk haar best, kan zich bijzonder goed concentreren en haar inzet en arbeidsethos zijn ongekend.